Back

Anunț cursuri

       Noile rezultate conturate în cercetarea teoretică si metodologică, precum și experiența generată de relațiile cu beneficiarii actualelor cursuri fac posibilă reorganizarea cursurilor din cele trei domenii și introducerea unor noi cursuri întru sporirea eficacității modulelor proiectate. Cursurile vor fi mai accesibile și mai problematizate, îndeosebi pentru a înlesni formarea competențelor întru utilizarea teoriilor. Se vor amplifica și posibilitățile de selfevaluare.
      Cursurile vor fi grupate în continuare pe module, încât să se genereze anumite clase de competențe, clar delimitate. Dacă se îndeplinesc standardele specifice, standarde explicitate, absolvenții pot să obțină certificate de competență pentru fiecare modul studiat.
      Cei care obțin certificate de competență, dacă doresc, vor fi incluși în lista publică a absolvenților, pot sa adere la cluburile de specialiști pe care le constituim întru participarea la studiile realizate de Fundația România Secolului XXI și pot fi recomandați organizațiilor interesate să beneficieze de competențele lor.

Noile cursuri vor fi disponibile începând cu luna octombrie 2005.